Teoriakatsaus #28

  • Roleplaying Is an Emotional Contact Sport, kirjoittajina Noah ja Sam, http://adeptplay.com/actual-play/roleplaying-emotional-contact-sport, kertoo Palava pyörä (BW) -pelistä, jossa pelinjohtajan tunteet olivat välillä pinnassa ja minkälaiset sääntömuunnokset olivat käytössä.
  • Our series begins, Ron Edwards ja muut, http://adeptplay.com/actual-play/our-series-begins, esittää Parhaaseen katseluaikaan -pelin pelaamista ja keskustelua ja kommentaaria peliä koskien. Tuottajalla (pelinjohtaja) on monopoli taustatarinan suhteen, vaikka pelaajilla onkin välillä kerrontaoikeutta ja muuta keskustelua asian suhteen. Myöskin tuotantotiimineuvottelupelaamisesta on keskustelua.
  • Premium, https://podtail.com/fi/podcast/viskningar-fran-kryptan/avsnitt-4-premium/, sisältää pitkän keskustelun alkuperäisehköstä D&D:stä, tai oikeammin sen uudisrahastuspainoksesta, lähteineen ja vaikutuksineen.
  • Discuss: Primetime Chat, esitelmöitsijänä Ron Edwards ja useita kirjoittajia, http://adeptplay.com/seminar-hearts-minds/discuss-primetime-chat, käy läpi Parhaaseen katseluaikaan -pelin kahta ensimmäistä laitosta sääntöjen ja historiallisen sääntötulkinnan kannalta. Voimavarajärjestelmä ja tarinatyöpajapelaamisen ja roolipelaamisen ero ovat keskiössä.

Teoriakatsaus #28

Yksi kommentti artikkeliin ”Teoriakatsaus #28

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.