Teori-indblik # 23

  • Necromancer 1, Party 0 af Jon Hastings og Ron Edwards, https://adeptplay.com/actual-play/necromancer-1-party-0, handler om Tunnels and trolls og fantasispil mere generelt; om rolledød, fantasihistorier og hvordan D&D kom til at være som det er nu for tiden.
  • A Theory Point: RPG Essentialism & RPG Exceptionalism af Vincent Baker, https://lumpley.games/2021/08/23/a-theory-point-rpg-essentialism-rpg-exceptionalism/, fortæller om to idéer om rollespil: at rollespil er helt forskellige fra andre spil og at det er egentlig én ting alle rollespil sigter mod, ellers er de ikke virkelige rollespil. Vincent fortæller ikke at den andre idé er kilde til generelt spillederråd; for hvis rollespil er forskellige fra hverandre, giver generelt råd ingen mening, nu gør det vel?
  • Karakterbuer af Michael Stensen Sollien og Nicolai Krogsrud-Strøm, https://vertshuset.podbean.com/e/episode-42-karakterbuer/, indeholder tale om karakterudvikling som er set i gang af spilleren selv eller spillederen. Også, hvad slags information bør begynnerspillere ha for at spille rollepil?

Teori-indblik # 23

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.